Datapolitik for EtOH Spirits ApS

Opdateret den 14. Februar 2019 

Denne datapolitik er fastlagt af  EtOH Spirits ApS   (samlet betegnet ” EtOH Spirits”, ”vi”, ”os” eller ”vores” i denne datapolitik) og gælder for samtlige af kunder, gæster, samarbejdspartnere og leverandører. 

Hjemmesider

Du kan besøge vores hjemmeside (www.EtOH.dk) anonymt uden at aflægge nogen form for personlige oplysninger. Vores webservere indsamler dog visse ikke-personlige data, såsom domænenavne og IPadresser, når computere får adgang til vores hjemmeside. Under alle omstændigheder anvendes disse data kun til at måle og forbedre vores hjemmesides præstationer, og ikke til afsøge personlige brugeres identitet. Cookies er små stykker data, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. EtOH Spirits anvender cookies på dette tidspunkt med et enkelt formål, nemlig at standardisere tilbagevendende besøgende til deres geografiske præferencer. Indkommende oplysninger I forbindelse med at du kontakter os via vores hjemmeside, vil vi anmode om personlige oplysninger, såsom dit navn og emailadresse, så vi kan svare på din forespørgsel .EtOH Spirits indsamler ikke bevidst personlige oplysninger fra børn. Hvis det viser sig, at vi har indsamlet personlige oplysninger fra børn under 13 år, vil vi slette oplysningerne. Vi kan indsamle, bruge, overføre og udlevere ikke-personlige oplysninger til ethvert formål. EtOH Spirits sælger ikke dine personligt identificerbare oplysninger til tredjepart. Dine personlige oplysninger, som er indsamlet via vores hjemmeside, er begrænset til EtOH Spirits medarbejdere til at opfylde din anmodning og til at udføre pligterne i deres job, for eksempel i forbindelse med rapportering i projekter.

Videregivelse

Videregivelse af oplysninger til tredjemand  EtOH Spirits har indgået skriftlig aftale med tredjepart omkring personoplysningerne, hvor tredjemand udelukkende vedligeholder oplysninger som fortrolige og kun bruger oplysningerne til at udføre tjenester specificeret af os, såsom it-systemerne Podio og Economics. Da vi bruger MailChimp, der er placeret i USA, som platform til udsendelse af nyhedsbreve, overføres dine oplysninger dermed til et land uden for EU/EØS. Vi kan oplyse, at MailChimp er medlem af Privacy Shield-ordningen, og det danner derfor overførselsgrundlaget for vores overførsel af dine personoplysninger til MailChimp. Læs mere her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG&status=Active 

I forbindelse med flere af vores projekter anvender vi Podio, hvor loven i Californien gør sig gældende. Podio er en del af citrix. Du kan læse om deres politik på https://www.citrix.com/about/legal/privacy/. Videregivelse kan også ske, hvis det er nødvendigt at gøre det ved lov, hvis vi i god tro mener, at en sådan videregivelse er påkrævet, eller i hastende omstændigheder, hvis vi mener, videregivelse er nødvendig. EtOH Spirits sælger ikke dine oplysninger og videregiver ikke til tredjepart uden dit samtykke. 

Opbevaring

EtOH Spirtis gemmer de oplysninger, som du giver, i den tid, der er nødvendig for at kunne levere nyhedsbrevet. Øvrige oplysninger bliver opbevaret internt og slettet hos  EtOH Spirits  i overensstemmelse med vores opbevaringspolitik. 

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig m.v. Du har ret til at få urigtige oplysninger, vi har om dig, slettet, jfr. persondataforordningens artikel 16. Du har ret til at få opdateret eller slettet dine oplysninger hos os og vores databehandlere jfr. persondataforordningens artikel 17, ved at emaile os på info@etoh.dk eller ved at sende et brev til os. Du har ret til at få begrænset vores behandling af oplysninger om dig jfr. persondataforordningens artikel 18. Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger jfr. persondataforordningens artikel 21. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring. Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger. Se www.datatilsynet.dk. Denne datapolitik kan ændres løbende med ny angivet dato.